Stranden antligen!

Idag akte vi jeepney (filippinsk buss) till en liten stad ungefar en och en halv timme harifran, dar vi shoppade lite. sedan fortsatte vi till en strand som vi inte vet namnet pa. Dar hade de svart sand men vi fick syn pa en liten o en bit ut i havet med vit sand, sa vi hyrde en smal bat och akte dit istallet :) Det var lite vingligt, men valdigt kul. Sedan lag vi dar och solade och badade.

Anders med sin kansliga hy satt under sitt paraply och blev inte alls rod som vi andra. Eftersom solen inte los sa starkt sa var vi inte sa noga med solkramen.

Efter stranden akte vi hem till Dr Arago och fikade, sedan akte alla utom Anders, Ann, Sanna, Sofia och Frida till Juvys hus for de ska till kyrkan imorgon. Vi andra ar pa skolan och har antlligen lyckats lasa era kommentarer, det var skitkul sa kommentera mera!

Sanna och Caroline bodde hos skolans rektor och hans son ar har nu och har gett Sanna en massa presenter, Sanna och Carro gar hem hos alla killar har, kan bero pa deras langd, det tror iallafall vi andra tjejer :)

Dagens bloggare: Frida 

Kommentarer
Postat av: kerstins mamma

Hej på er.

Va kul att man kan följa er på resan genom att läsa här.Har varit inne flera gånger men inte sett att man kan komentera förrän nu.(Emelies komentar; Jag visste att man kunde komentera men ingen har ju frågat!!")

Vi tänker jättemycket på er varje dag, och hoppas att ni lägger alla upplevelser på minnet, för tiden går fort och snart är ni hemma igen . I dag är det slaskigt och +4 grader ute grått och disigt.(Emelies komentar;"MEn vi klagar minsan inte, vi står ut!") Till Kerstin : Jag får dina SMS vilket jag tycker är jätteroligt.



Ha det riktigt bra, smörj in er med solkräm nr 25 minst(Sjuksköterskans komentar). Kramar från hela fam Gustafsson

2009-02-07 @ 14:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0