Puerto Galera och mer!

hjehej alla glada! hort om att det ar sno och kallt hemma ! det ar svart att fatta,typ 35 grader och sol har! det ar otroligt gott och skont. vi har slappat i tva dagar nu och det behovdes verkligen efter bergen. japp, vi har klarat av det och bott i mangyang byar tva natter. sikken upplevelse. nagra fick ga i flera timmar ( som jag) och en del fick aka bil hela vagen.... a orattvist det kan vara men vi fick en snygg branna! vi har varit uppdelade i 5 olika grupper och 5 byar. men nu sitter vi alltsa pa stranden pa dagarna och njuter. igar hade vi en otroligt harlig dag da vi var och snorklade i coral garden och manila chanal och det var fantastiskt. dock en del maneter men alla ovelevde och det ar vad som raknas. idag har vi som foljder av gardagen en del brannskador vilket kanndes en del nar vi fick massage av strandtanterna.. maten ar god och billig! banasplitten ar en aning popular. idag har aven en del varit pa Starlight foundation ( dansk org)som ligger tvars over gatan, de gor ett fantastiskt jobb med gatubarn fran manila som varit sexult utnyttjade. vi blev bjudna pa teater ikvall hos dom. det var for ovrigt dar vi skulle bott fran borjan men nu ar det fullt av elever fran den internatinella skolan i manila sa vi bor pa camp rock for tillfallet! imorgon ska vi tillbaka till manila tidigt pa morgonen. da ar det shopping som galler som vanligt innan vi aterkommer till lambakin dar vi bor tva natter. sedan ar semestern slut for eran del for da kommer vi tillbaka igen.hihhiihiihihii vi ses snart. ni kan la ta med er varma klader nar ni hamtar oss sa vi inte fryser ihjal ( vi reser i flip flop)
hej da och kramar fran oss alla

Kommentarer
Postat av: Malin Ber

2009-02-17 @ 15:30:35
Postat av: Malin Bergland



Hipp hurra för Ann som fyller 30 år idag! Fira henne ordentligt och bjud henne på en banansplit (Johan ser till att skolan bjuder!).

Bra att ni är välbehållna från bergsäventyret och att ni passar på att njuta av sol och bad!

Ha det så bra tills vi ses!

Malin Bergland

2009-02-17 @ 15:34:01
Postat av: Hanna Nilsson

Ville bara säga ett stort GRATTIS till Ann som fyller 30 år idag! Hoppas att allt är bra i värmen! Vi hörs och syns snart, kram från kusin Hanna

2009-02-17 @ 17:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0