Presentation av skolan!

Hej alla dar hemma!
Hoppas att ni alla mar bra, det gor vi har nere!
Igar akte vi till Mindoro, vi gick upp kl 3.30 for att packa bilarna, sedan rullade vi ivag frammat fyra tiden. vi var framme i hamnen vi sjutiden och gick ombord pa fargan! Nar vi kom iland pa Mindoro fick vi ett varmt valkomnande av musik och personal ifran skolan! Efter landstigningen fick vi aka runt och traffa nagra viktiga personer pa on, bland annat var det guvenoren. sedan fick vi traffa manyangarn hemma hos Juvy, dar vi mottes med sang och blomhalsband.
efter det akte vi till skolan och fick instalera oss i fina rum med ac!!!

Idag har vi fatt en intoduktion av skolan och en rundvandring, da vi sag hur de har det och hur de har sina djur.
Vi fick se grisar, stora och sma, sedan var det hons och getter, tillsista gick vi till korna, dar de ocksa haden en   Karabao, som man kunde rida pa om man ville,\ (men det gjorde ingen) karabao ar buffel pa tagallo!.
Kan ju saga att vi hemma i Sverige tar hand om vara djur pa ett annat satt....battre!

Ikvall har vi en lugn kvall att vanta oss da vi akn ta igen oss lite och vila!!!

Manga kramar till er dar hemma!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej sötis! Tänker på dig varje dag och hoppas du kan slappna av och bara NJUTA av allt härligt du får vara med om. Mkt är annorlunda och mkt är svårt att förstå, men det är nyttigt o se. Det är säkert en vacker plats och DU är där =) Vi här hemma mår bara bra och fryser häcken av oss, så njut av värmen också. Lät såå härligt o bara få ha "tunna" kläder. Är avis på dig! =)

Skönt att ni mår bra o bättre efter resan ner ; )

Va rädd om dig nu så hörs vi snart igen! Stor kraaaaam!

2009-02-04 @ 11:37:06
Postat av: Andreas Fanemo

Härligt att höra vad ni är med om! Vi är absolut inte avundsjuka på er - vi älskar kylan, slasken och mörkret!! Vi slåss om att få tillgång till en dator, så vi kan läsa vad ni gör, så skriv ofta! Ta hand om varandra och hälsa alla!

/Andreas - som undervisar i dom "riktiga" kurserna...

2009-02-05 @ 15:25:47
Postat av: Fridas moster A

Ni ska veta att vi följer era öden och äventyr, med spänning här hemma. Kan tala omför er att det snöat ordentligt här hemma idag. Så nog känns det overkligt att läsa om solbränna och andra värmebesvär. Ta hand om er! Vi väntar med spänning på nästa rapport //AS

2009-02-05 @ 20:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0