night at the dorm

gardagen agnade vi at att planera ris, vilket vad mycket lerigt!! efter lunch provade vi pa att ploga med en karabaon och vi fick aven se hur man skordar ris.. . sa idag har vi traningsverk efter att ha gatt i lere upp till knana hela dan (forrutom Kerstin da som hade lera upp till axlarna.. men det ar ju inte sa konstigt med tanke pa dom mycket smala och leriga stigarna, det ar mycket enkelt att tapp(balansen!) . denna natten fick alla tjejer chansen att sova pa internatet for tjejerna. de hade gjort fika till oss, bananer i olika former och nagon blomma. det smakade pannkakor! sa vi at en del.. . vissa av oss kunde inte sova dar, sangarna bestor av nagon slagas planka, gissar pa plywood. :P endast tackt av en matta. till frukost fick vi mackor, corn flakes och mjolk!!!!! den mest svenska frukosten vi nagonsin atit har nere! fast riset, fiskarna och de olika korvarna fanns forstass om nu nagon skulle vilja ha det.. . denna dagen har vi fatt valja lite vad vi vill gora, en del har gatt runt i olika klassrum och tittat, nagra akte in till Victoria till en marknad, och nagra har tyvarr fatt vila for att magen inte riktigt fungerar som den ska har nere med den konstiga maten! . nu kommer bloggandet stanna upp i nagra dagar. imorgon kl 4 AM kommer vi namnligen bege oss upp till bergen for att spendera tva natter hos manyangerna. det kommer blir mycket spannande! . dagens bloggare: Ida

Kommentarer
Postat av: Malin Bergland

Hej på er!

Ta väl hand om varandra och var rädda om er på er djungeltripp. Hoppas att magarna lugnar ner sig.

Mvh.

Malin B

2009-02-10 @ 12:53:11
Postat av: Brogård

hej på er ! :)

hoppas att ni har haft det bra på erat äventyr i bergen. det är kul att kunna följa eran resa, och vi hoppas att får höra mer snart :P

det snöar för fullt här, så vi hade väldigt gärna bytt med er ;)

ha det så bra !

familjen brogård :))

2009-02-11 @ 11:31:47
URL: http://ojviskatillmindoro.blogg.se/
Postat av: Lisa-Fisa ;)

SOOOOOFIE! Jag saknar dig <3 Och alla andra.

Ni verkar ha det roligt där nere, det är huvudsaken! Njut av den tiden, den lär nog aldrig komma igen! Kan ju glädja er med att säga att här hemma snöar det för tillfället.. Positivt för vissa, negativt för vissa. Tjingeling, hälsa alla! Och förresten, hur går det m Carros planer på att skaffa sig en fillipinare? ;) puss&kram!

2009-02-11 @ 13:58:09
Postat av: Maria

Traningsverk, plywood med matta, nu later ni lite kinkiga. Det är inget mot vad vi planerat nar ni kommer hem... (fortfarande inte avundsjuka och bittra)

En liten halsning till Johan, det är slut på semestern, vi har bara 32 forstahandssokande sa du maste komma hem bums!

PS vi moblerade om och sorterade lite pa ditt kontor, hoppas det var OK? Allt onodigt ha vi lagt i papperinsamlingen...



Halsningar

Maria och Linda

2009-02-11 @ 23:08:16
Postat av: Mimmi

Hej allihopa!

Jag hoppas ni har det bra borta i värmen, själv har vi det tråkigt i kylan utan er. Är typ minus tolv grader varje kväll, och man gör inget annat än att längta till sommaren.

Tänkte bara säga att det är tomt utan er i 3D här hemma, och jag saknar er väldigt mycket. Idag ska vi åka till Segerstad och ta hand om grisar. Tjohooo! :D Vi ses snart, ta hand om er och ta det lugnt med pojkarna Carro ;) Jag kommer vilja ha en lååååång utläggning av resan när ni är hemma igen. :)

2009-02-17 @ 08:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0